Sadelmakarmästarna

Svenskt läder är något som ligger oss varmt om hjärtat. Inte för att vi är mer hemkära än våra konkurrenter utan för att svenska djur i regel har levt ett gott liv långt ifrån umbäranden som taggtråd, hetta eller svält, vilket återspeglas i deras hud.

Vi föredrar att arbeta med vegetabilgarvat läder som varken innehåller några allergiframkallande ämnen, tungmetaller eller miljöfarliga färger. Vegetabilgarvat läder innehåller däremot en hel del arbetsglädje då det är lättare att bearbeta och passar våra produkter bättre, åldras vackrare och får en snyggare patina.

Att beställa läderarbeten från oss är enkelt och kräver inga förkunskaper. Tveka inte att höra av dig med frågor, oavsett svårighetsgrad. Något som kan vara bra att fundera igenom innan är om du vill ha ett skinn som åldras vackert och får en snygg patina, eller om du föredrar ett lättskött underhåll.

Vi levererar mest i Stockholmsområdet, men tar även uppdrag från övriga delar av landet. Vissa produkter hamnar även utomlands, vilket vi förstås tycker är extra roligt. I slutändan gör vi dock ett lika utmärkt jobb oavsett om du bor på Nygatan eller Nevsky Prospekt, Kungsgatan eller King´s Road.