Sadelmakarmästarna

Att bereda skinn för att använda till redskap, skor, kläder och skydd är en kunskap lika gammal som förmågan att göra upp eld. Riktigt så länge har inte Sadelmakarmästarna varit med, men med drygt 100 år i ryggen är vi ändå en av Sveriges mest erfarna tillverkare av läderprodukter.

Behoven har förstås breddats genom tiderna och idag ägnar vi oss i hög grad åt inredning och platsbyggda detaljer. Våra kunder är till största delen arkitekter, byggföretag och designers, men också privatpersoner – alla med höga krav på originalitet och känsla för tidens strömningar. Man kan säga att vårt kunnande bygger på tradition och vårt erbjudande på innovation.

Även om våra uppdrag kan skilja sig åt en hel del sinsemellan – vi gör allt från beställningsjobb där varje detalj är noga beskriven till konsultuppdrag där vi föreslår lösningar – finns alltid en tydlig röd tråd i form av högt ställda ambitioner och kvalitetskrav.

I korthet: Vi på Sadelmakarmästarna gör allt som inte går att göra bättre på fabrik. Det betyder att om du är ute efter hantverkarglädje, detaljrikedom och en slutprodukt med både hög kvalitet och personlighet så är det till oss du ska vända dig. Vi sysslar med hantverk i ordets rätta bemärkelse.